Menu

DESPRE NOI

Pensiunea Forrás este localizat într-un cadru pitoresc, în “inima” Transilvaniei.

Este situat de-a lungul drumului naţional DN A13, iar pensiunea este amplasată la intrarea dinspre Odorheiu Secuiesc la o distanţă de circa 10 minute de plimbare de centrul comunei.

Pentru un sejur odihnitor și relaxant Pensiunea Forrás vă oferă loc amenajat pentru gătit în aer liber, piscină, teren dejoacă pentru copii, loc de parcare îngrădit şi gratuit, grădină de vară și terasă acoperită. Toate acestea fac ca atmosfera să fie caldă și primitoare.

Pensiunea noastră vă pune la dispoziție camere cu -două, -trei, -patru paturi, dispunănd de o capacitate totală de cazare 50 de locuri. Toate camerele dispun de  frigider, baie proprie cu duș, încălzire centrală.

1
2
3
4

Totodata, aceasta dispune de spatii amenajate pentru organizarea de mese festive si intalniri de afaceri pentru grupuri de persoane care doresc iesirea din spatiile conventionale.

Parcarea maşinilor se face fără plată în curtea îngrădită din spatele.

Dacă vă vine pofta pentru un grătar, locul potrivit pentru acesta se află la deal, în filagoria aparţinătoare pensiunii. Pentru copii vacanţa devine mai distractivă folosind locul de joacă amenajat cu leagăne şi terenul de fotbal.

În curtea din spatele pensiunii, în perioada 1 mai – 1 octombrie vă punem la dispoziție folosirea piscinei al cărei dimensiuni sunt: lungime:10 m, lăţime:4 m,adâncime:150 cm. Copiii au acces la piscină doar însoțiți de părinți sau sub supravegeherea unui adult.

În vecinătatea pensiunii se află Izvorul Diómál (de unde a primit pensiunea numele), al cărei apă minerală conţine fier, iar debitul zilnic al izvorului este cca. 100000 l. Este recomandat pentru curarea bolilor gastrice, gastro-enterită, şi pentru anemie.

Vă aşteptăm cu drag în tot cursul anului pentru odihnă şi recreere!

Servicii:
cafenea
grădină de vară
loc de repaus în grădină
terasă acoperită, panoramică
bucătărie dotată
posibilitate de gătit în ceaun
loc de parcare gratuit în curte
internet WI-FI în zone publice
loc de joacă pentru copii
piscină
teren de fotbal
masă de tenis / Darts
încălzire centrală
organizare programe
plimbare cu căruţă trasă de cai
posibilităţi pentru drumeţii

fokorond