Menu

RÓLUNK

A korondi Forrás Panzió mondhatni Erdély szívében helyezkedik el.

Korond község Székelyudvarhely felőli bejáratánál, közvetlen a DN A13-as jelű főút mentén fekszik, mindössze 10 perces sétára a község központjától.

Nagy udvarral, terasszal, grillezési lehetőséggel, medencével, gyerekeknek kialakított játszótérrel, zárt ingyenes parkolóval nyugalmas kikapcsolódási helyként szolgál Önnek és családjának.

A panzió 5O fő befogadására alkalmas -két, -három, illetve -négyágyas szobákban szállhatnak meg vendégeink. Szobáink alapfelszereltsége: hűtőszekrény, fürdőszoba.

1
2
3
4

Parkolás díjmentes az épület mögötti zárt udvarában, innen lehetőség nyílik sétálni a gyümölcsösben, kedvünk szerint válogathatunk a bio alma, szilva, cseresznye közül. Ha kedvük támad grillezésre a domboldalon tálalható filagória a jó választás. Gyereknek kialakított játszótér, hinta és focipálya teszi színesebbé az itt eltöltött napokat.

A hátsó udvarban május 1-től október 1-ig használható a kinti medence, melynek mélysége 150 cm, hossza 10 m és szélessége 4 m. Gyerekek csak felnőtt felügyeletével tartózkodhatnak a medence körül.

A panzió szomszédságában található a Diómáli-forrás, innen kapta nevét a vendégházunk:) vasas borvizének hozama eléri a napi 100.000 litert, gyógyvízként javallható gyomor- és bélhurut, vérszegénység esetén.

Az év minden napján várjuk szeretettel kedves üdülni és pihenni vágyó vendégeinket!

Szolgáltatásaink:
Kávézó
Saját kert
Kerti pihenőhely
Fedett, panoráma terasz
Felszerelt konyha
Bográcsozási lehetőség
Ingyenes parkoló az udvarban
Internet WI-FI a közös terekben
Játszótér
Hintaágy
Kispályás foci
Saját medence
Asztali tenisz
Csocsó / Darts
Programszervezés
Lovas szekerezés
Túrázási lehetőségek

fokorond